Memutuskan Pengasuh Yang Sewajarnya

Beberapa waktu akhirnya akan bergulir apabila perlepasan bersalin tamat, serta ketakutan untuk kembali beroperasi telah menjadi kenyataan. Pada masa ini, ibu dan bapa pada masa ini boleh dianjurkan untuk rawatan yang ditentukan pada anak mereka sama ada dalam jari tangan saudara yang bertanggungjawab atau sokongan pengasuh. Ayah dan ibu mungkin telah mengatur sebarang bantuan pengasuh, atau mungkin bantuan menjaga anak, untuk menghantar pengasuh untuk berurusan dengan bayi di dalam kediaman mereka. Pengasuh adalah pilihan terbaik untuk pengasuh, kerana mereka sangat mahir dan mahir dalam penjagaan anak. Ibu dan bapa sudah tentu akan menyiasat dan memilih perkhidmatan pengasuh yang ideal yang ada, untuk keperluan mereka dan keperluan bayi mereka, dengan memilih pengasuh bersama sitly my .

Seorang pengasuh yang mempunyai kelayakan yang hebat semasa berada di bahagian yang ditanggung dengan baik sepatutnya kini diminta secara khusus sekiranya perkhidmatan pengasuh dihubungi. Pengasuh yang mempunyai aktiviti bertahun-tahun dalam menjaga bayi baru lahir telah mengakreditasi CPR dan bermula dengan pensijilan latihan bantuan. Pensijilan ini disebut dalam apl mereka. Pengasuh boleh mengambil program pendidikan kemajuan kanak-kanak. Terma perjanjian sebelumnya, yang menetapkan kerja bekas mereka sebagai pengasuh bayi yang baru lahir, bahkan boleh ditunjukkan. Syarikat pengasuh kini telah menyediakan ujian sejarah yang diperlukan ke atas pengasuh yang mereka gunakan melalui perkhidmatan pakar mereka. Pemeriksaan ini menggabungkan tinjauan sejarah penjara, semakan pemangsa seksual, semakan pengenalan, semakan keselamatan sosial dan sejarah memandu serta semakan kereta.

Pengasuh mungkin telah menjalani temu bual yang meluas menggunakan syarikat pengasuh pada beberapa acara. Pemeriksaan selesai dengan semua penelitian yang sepenuhnya, berkaitan dengan penyedia penjagaan kanak-kanak yang disediakan oleh sokongan pengasuh. Pengasuh juga dijangka menunjukkan bukti perubatan profesional ujian negatif untuk HIV, mempunyai suntikan pada masa kini untuk hepatitis A, B dan C. Mereka penting untuk memiliki suntikan TB yang terkini, dan meminta pemeriksaan fizikal sebenar, untuk mengetahui lebih lanjut kesejahteraan untuk berurusan dengan perkhidmatan.

Pengasuh hendaklah dipilih melalui ibu dan bapa mengikut masa mereka perlu mempunyai pengasuh sambilan atau mungkin pengasuh sepenuh masa. Pengasuh sambilan melakukan kerja itu tidak lebih daripada beberapa jam sahaja setiap hari, lebih rendah daripada lima untuk mendapatkan yang sebenar. Minggu fungsi mereka tiba di bawah dua puluh empat jam beberapa jam untuk bekerja dengan pasangan dan anak-anak. Ini sudah tentu lazimnya atas sebab mereka mungkin bekerja di tempat lain, atau menyiapkan kerja sambilan untuk membolehkan mereka tinggal untuk keluarga peribadi mereka. Pengasuh sambilan mempunyai gaji yang lebih baik daripada pengasuh sepenuh masa terutamanya kerana mereka membuat persembahan, dan dibayar, setiap jam. Pengasuh sepenuh masa boleh menjadi pilihan yang lebih tinggi untuk ibu dan bapa yang mencari perkhidmatan duduk yang lebih lama, dengan perbelanjaan yang lebih rendah. Pengasuh sepenuh masa diberi pampasan setiap minggu, dan aspek positif mereka melibatkan perlindungan kesihatan dan kecergasan serta hari cuti berbayar.

Anda akan menemui dua jenis pengasuh sepenuh masa. Sebenarnya terdapat pengasuh tinggal sepenuh masa dan pengasuh langsung sepenuh masa. Pengasuh yang tinggal di rumah tinggal di rumah mengikut jadual waktu yang berterusan, dan mereka murah, atas sebab mereka tidak menanggung perbelanjaan tinggal. Pengasuh tinggal dibayar sedikit tambahan kerana mereka benar-benar perlu bercuti setiap hari ke dan dari kediaman ahli keluarga anda. Ibu dan bapa berkemungkinan berpeluang untuk memuaskan hati dan menemu bual pengasuh untuk membantu membuat keputusan tentang pengasuh yang hebat untuk bayi mereka yang baru lahir. dan jika situasi khas memerlukan jam tambahan yang tidak dijangka.
Garis panduan untuk digunakan kenderaan saudara, bersama-sama dengan peruntukan untuk insurans kereta–jika pengasuh mungkin memohon kereta miliknya,

Leave a Reply